• SUGGESTIEMENU •

(alle dagen behalve zondag middag)

Driegangen menu

38,00

Tweegangenmenu : voorgerecht + hoofdgerecht

32,00

Tweegangenmenu : hoofdgerecht + nagerecht

32,00


VOORGERECHTEN

Croque met foie gras, gekaramelliseerde appel, kramiek met sinaasapelshilletjes, blauwe bessen chutney, zwarte chocolade saus

Gesmoorde kalfszwezerik, taartje met camembert kaas, witloof en sjaloten confituur, pickles saus

GERECHTEN

Schelvis op « fish and chips » wijze, safran en curcuma saus, gegratineerde aardappelen, mix van herfstgroenten, spinazie pesto

Fazant op orientaalse wijze, pastinaakpuree, gebakken paddenstoelen, krieken reductie en gedroogde groenekool

NAGERECHTEN

« L’exotique » : ananas en mango karamel, frangipane, pistache noten, pindas, passievruchten espuma

Religieuse met chocolade crème en mascarpone, hazelnootijs, melk karamel topping, gebrande hazelnoten