• VOORGERECHTEN

garnaalkroketten

Huisgemaakte grijze garnaal- en rivierkreeftkroketten ,  zure room, gefrituurde peterselie

14,50

Feuilleté

Feuilleté 3 smaken, mix van garnalen en rivierkreeften, wasabi mayonaise, mierikswortel

18,50

Gerookte zalm

Gerooktezalm met tartaar, guacamole, wittekaas met citroen

18,50

Kaas kroket

Vieil Aubel  kaas kroket, krokante sla, pickles saus

16,50

Ravioli

Ravioli met gambas, witte asperges saus, getruffeld iberische ham

18,50

SNACKS

burger – 1 of 2 stuken

bergkaas en gerookte spekjes, ijsbergsla, tomaat, augurk, geroosterde ajuin, saus van&‘t huis

14,50 / 19,50

balletje « Boulet Liégeois »

Balletje op luikse wijze met frietjes en sla van‘t huis

14,50

CROQUE-MONSIEUR –

1 of 2 stukken

Tosti met Val Dieu kaas en ham van Aubel

9,50 / 15,00

tomaat garnaal

1 of 2 stukken

Duo van tomaten met grijze/roze garnalen, frietjes, sla

15,00 / 19,00

provencaalse bruschetta met

– gamba’s rostis, huisgemaakte tartaarsaus, rauwkost, pesto
– iberische ham, rauwkost, peper mayonaise

20,50

PASTA

penne « a la provencale »

Penne met provencaalse saus, tomaten, bieslook, parmezaan (vegetarish gerecht)

17,50

pesto tagliatelle

Tagliatelle met tomatenpesto, gevogelte, spekjes, gambas, tomaten, bieslook, parmezaan

19,50

VLEES

Steak bleu des prés (300g)

Biefstuk van «Bleue des prés» (belgische ras), frietjes, sla

25,00

Ierse entrecôte

Ierse entrecôte, frietjes, sla

33,00

Pata Negra

Pressa de Pata Negra “Batalle” : kooktijd 65 °, 48 uur, fricassee van seizoensgroenten, knoflookolie, driekleurige aardappelchips

24,00

Tomahawk van « fassona »
(voor 2 personen)

Tomahawk di Fassona piemontese.
Saus naar keuze : peper, champignons, bearnaise

“Di Fassona” : de Piemontees rundras levert een hoge vleeskwaliteit : de fijne vleesdraad staat garant voor een erg malse kwaliteit van het vlees. De runderen hebben een goede bespiering over het gehele lichaam, weinig vet aanzet en is cholesterolarm.

65,00

Iberische varken

Iberische varken, gefrituurde peterselie,  linzen met vinaigrette, farms frietjes, Bearnaise saus met uien en bacon 

24,50

Lamsrack

Lamsrack met dragon, gegrilde chorizo, geglazuurde groenten en aardappelschijfje

24,00

Eend

Kroket van gekonfijte eend, sinaasappelsaus, gegrilde polenta met gedroogde abrikozen en vijgen, pickles van witte kool

24,50

Kalfsvlees

Kalfsvlees, gegrilde aardappelen, mini gevulde paprika en gestoofde rode uien

24,50

VISSEN

Zalmforelfilets

Zalmforelfilet van de viskwekerij « De Commanderie », thaï bouillon, rijst kroketjes, krokante brood, rouille en koriander

24,50

Gegrilde snoekbaars

Gegrilde snoekbaars, dauphine aardappelen met amandelen, basilicum saus, tempura van groenten

24,50

Schelvis

Schelvis op « fish and chips » wijze, safran en curcuma saus, gegratineerde aardappelen, mix van herfstgroenten, spinazie pesto

24,50

• TEA ROOM •

van 14u30 tot 18u00

Stukje taart van de dag + ijs + koffie/thee

6,50

Stukje taart van de dag + ijs

4,50

Chocolade mousse, crème anglaise, amandelmelkijs

6,50


• HET KINDER MENU •

GERECHTEN

vol-au-vent, appelmoes, frietjes en sla

10,50

Hamburger, frietjes en sla

12,50

Balletje op luikse wijze met frietjes en sla van ‘t huis

10,50

Penne op provençaalse wijze

11,50

NAGERECHTEN

Dame blanche

6,50

Chocolademousse

6,50

Ijs (bol naar keuze)

1,50

• 

• 

• WIJNEN •

Harmonie wijn en gerecht : vraag ons advies !
Onze wijnen zijn « Vignoble responsable » gecertificeerd.

• 

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

SLA

Gegratineerde geitenkaas

Gegratineerde geitenkaas, tomaten, basilicum, gesnackte forel, croutons, honingvinaigrette met mosterd

20,50

Gekrulde andijvie met spekjes

Gekrulde andijvie met spekjes, appelen, ciderazijn, kroket van Hervekaas en jenever, krokante ei

20,50

 

NAGERECHTEN

Crème brûlée

Crème brûlée met Voeren’s honing, gewokte aardbeien met basilicum, zwarte chocolade ijs

11,50

Chocolade moelleux

Chocolade moelleux, peer met warme chocoladesaus, crème anglaise, chocoladeroom

11,50

Ijsdessert

Ijsdessert met Champagne en speculaas, cactus gelei, appel en kaneel sorbet

11,50

Ijskoffie

Luikse ijskoffie op de wijze van « Raph Cook’s

11,50

L’exotique

Ananas en mango karamel, frangipane, pistache noten, pindas, passievruchten espuma

11,50

• VOORGERECHTEN

Garnaalkroketten

Huisgemaakte grijze garnaal- en rivierkreeftkroketten , zure room, gefrituurde peterselie

14,50

Feuilleté

Feuilleté 3 smaken, mix van garnalen en rivierkreeften, wasabi mayonaise, mierikswortel

18,50

Gerookte zalm

Gerookte zalm met tartaar, guacamole, witte kaas met citroen

18,50

Kaas kroket

Vieil Aubel  kaas kroket, krokante sla, pickles saus

16,50

Ravioli

Ravioli met gambas, witte asperges saus, getruffeld iberische ham

16,50

SNACKS

burger – 1 of 2 stuken

bergkaas en gerookte spekjes, ijsbergsla, tomaat, augurk, geroosterde ajuin, saus van&‘t huis

14,50 / 19,50

balletje « Boulet Liégeois »

Balletje op luikse wijze met frietjes en sla van‘t huis

14,00

CROQUE-MONSIEUR –

1 of 2 stukken

Tosti met Val Dieu kaas en ham van Aubel

9,00 / 14,50

tomaat garnaal

1 of 2 stukken

Duo van tomaten met grijze/roze garnalen, frietjes, sla

15,00 / 19,00

provenCaalse bruschetta met

– gamba’s rostis, huisgemaakte tartaarsaus, rauwkost, pesto
– iberische ham, rauwkost, peper mayonaise

20,50

PASTA

penne « a la provencale »

Penne met provencaalse saus, tomaten, bieslook, parmezaan (vegetarish gerecht)

17,50

pesto tagliatelle

Tagliatelle met tomatenpesto, gevogelte, spekjes, gambas, tomaten, bieslook, parmezaan

19,50

VLEES

Steak bleu des prés (300g)

Biefstuk van «Bleue des prés» (belgische ras), frietjes, sla

25,00

Ierse entrecôte

Ierse entrecôte, frietjes, sla

33,00

Pata Negra

Pressa de Pata Negra “Batalle” : kooktijd 65 °, 48 uur, fricassee van seizoensgroenten, knoflookolie, driekleurige aardappelchips

24,00

Tomahawk van « fassona »
(voor 2 personen)

Tomahawk di Fassona piemontese.
Saus naar keuze : peper, champignons, bearnaise

“Di Fassona” : de Piemontees rundras levert een hoge vleeskwaliteit : de fijne vleesdraad staat garant voor een erg malse kwaliteit van het vlees. De runderen hebben een goede bespiering over het gehele lichaam, weinig vet aanzet en is cholesterolarm.

65,00

Iberische varken

Gegrilde kotelet, gefrituurde peterselie,  linzen met vinaigrette, farms frietjes, Bearnaise saus met uien en bacon

24,50

Lamsrack

Lamsrack met dragon, gegrilde chorizo, geglazuurde groenten en aardappelschijfje

26,50

Eend

Kroket van gekonfijte eend, sinaasappelsaus, gegrilde polenta met gedroogde abrikozen en vijgen, pickles van witte kool

23,00

Kalfsvlees

Kalfsvlees, gegrilde aardappelen, mini gevulde paprika en gestoofde rode uien

24,50

VISSEN

Zalmforelfilets

Zalmforelfilets van de viskwekerij « De Commanderie », thaï bouillon, rijst kroketjes, krokante brood, rouille en koriander

23,50

Gegrilde snoekbaars

Gegrilde snoekbaars, dauphine aardappelen met amandelen, basilicum saus, tempura van groenten

24,50

Schelvis

Schelvis op « fish and chips » wijze, saffraan en kurkuma saus, gegratineerde aardappelen, seizoensgroenten, spinazie pesto

24,50

• TEA ROOM •

van 14u30 tot 18u00

Stukje taart van de dag + ijs + koffie/thee

6,50

Stukje taart van de dag + ijs

4,50

Chocolade mousse, crème anglaise, amandelmelkijs

6,50


SLA

Gegratineerde geitenkaas

Gegratineerde geitenkaas, tomaten, basilicum, gesnackte forel, croutons, honingvinaigrette met mosterd

20,50

Gekrulde andijvie met spekjes

Gekrulde andijvie met spekjes, appelen, ciderazijn, kroket van Hervekaas en jenever, krokante ei

20,50

 

NAGERECHTEN

Crème brûlée

Crème brûlée met Voeren’s honing, gewokte aardbeien met basilicum, zwarte chocolade ijs

11,50

Chocolade Moelleux

Chocolade moelleux, peer met warme chocoladesaus, crème anglaise, chocoladeroom

11,50

Ijskoffie

Luikse ijskoffie op de wijze van « Raph Cook’s »

11,50

Ijsdessert

Ijsdessert met Champagne en speculaas, cactus gelei, appel en kaneel sorbet.

11,50

L’exotique

L’exotique » : ananas en mango karamel, frangipane, pistache noten, pindas, passievruchten espuma

11,50

• HET KINDER MENU •

GERECHTEN

vol-au-vent, appelmoes, frietjes en sla

10,50

Hamburger, frietjes en sla

12,50

Balletje op luikse wijze met frietjes en sla van ‘t huis

10,50

Penne op provençaalse wijze

11,50

NAGERECHTEN

Dame blanche

6,50

Chocolademousse

6,50

Ijs bol

1,50

• 

• 

• WIJNEN •

Harmonie wijn en gerecht : vraag ons advies !
Onze wijnen zijn « Vignoble responsable » gecertificeerd.

• 

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer