VOORGERECHTEN

garnaalkroketten

Huisgemaakte grijze garnaal- en rivierkreeftkroketten ,  zure room, gefrituurde peterselie

16,00

Feuilleté

Feuilleté 3 smaken, mix van garnalen, rivierkreeften en jakobsschelpen, wasabi mayonaise, mierikswortel

19,80

Hondschaaibeignet

Hondschaaibeignet, lime taboule, guacamole, krokante ananasplakje

19,80

kabeljauw – zalm

Kabeljauw, huisgerookte zalm, groentenfrietjes met parmezaan, rode biet espuma

18,50

kalfszwezerik

Kalfszwezerik, getruffeld ham, toast met paddenstoelen, gekonfijte look, gepocheerd ei

18,50

80• SNACKS

burger – 1 of 2 stukken

bergkaas en gerookte spekjes, ijsbergsla, tomaat, augurk, geroosterde ajuin, saus van&‘t huis

15,30 / 20,30

balletje « Boulet Liégeois »

Balletje op luikse wijze met frietjes en sla van‘t huis

15,30

CROQUE-MONSIEUR –

1 of 2 stukken

Tosti met Val Dieu kaas en ham van Aubel

10,30 / 15,80

tomaat garnaal

1 of 2 stukken

Duo van tomaten met grijze/roze garnalen, frietjes, sla

15,80 / 19,80

provencaalse bruschetta met

– gamba’s rostis, huisgemaakte tartaarsaus, rauwkost, pesto
– iberische ham, rauwkost, peper mayonaise

18,30/19,30

PASTA

penne « a la provencale »

Penne met provencaalse saus, tomaten, bieslook, parmezaan (vegetarish gerecht)

18,30

pesto tagliatelle

Tagliatelle met tomatenpesto, gevogelte, spekjes, gambas, tomaten, bieslook, parmezaan

20,30

VLEES

Steak bleu des prés (300g)

Biefstuk van «Bleue des prés» (belgische ras), frietjes, sla

25,50

Ierse entrecôte

Ierse entrecôte, frietjes, sla

35,50

Ribstuk « di fassona »
(1,1 kg)

Saus naar keuze : peper, champignons, bearnaise

“Di Fassona” : de Piemontees rundras levert een hoge vleeskwaliteit : de fijne vleesdraad staat garant voor een erg malse kwaliteit van het vlees. De runderen hebben een goede bespiering over het gehele lichaam, weinig vet aanzet en is cholesterolarm.

58,50

Iberische varken

Iberische varken, gefrituurde peterselie,  linzen met vinaigrette, farms frietjes, Bearnaise saus met uien en bacon 

26,00

runder ossenhaas

Runder ossenhaas, bordelaisesaus, gestoofde groenten, röstis

30,00

Eend

Eendenborst met honing, wok met groenten en noedels,
sesam saus, uien en koriander

26,00

Kipfilet

Kipfilet met « Troufleur » aas gvud, gekaramelseere tomate, koriander, gesmoorde appel en aardappel

26,00

VISSEN

Zeebarsfilet

Op de huid gebakken zeebarsfilet, mosselen, gnocchis, tuinbonen, espuma van waterzooi creme

26,00

Gegrilde snoekbaars

Gegrilde snoekbaars, dauphine aardappelen met amandelen, basilicum saus, tempura van groenten

26,00

Schelvis

Zeeduivelfilet, mousse van waterkers, witte saus, sjalot, zandwortel

27,00

• TEA ROOM •

van 14u30 tot 18u00

Stukje taart van de dag + ijs + koffie/thee

6,50

Stukje taart van de dag + ijs

4,50

Chocolade mousse, crème anglaise, amandelmelkijs

6,50


• HET KINDER MENU •

GERECHTEN

vol-au-vent, appelmoes, frietjes en sla

11,00

Hamburger, frietjes en sla

13,00

Balletje op luikse wijze met frietjes en sla van ‘t huis

11,00

Penne op provençaalse wijze

12,00

NAGERECHTEN

Dame blanche

7,00

Chocolademousse

7,00

Ijs (bol naar keuze)

2,00

• 

SLA

Gegratineerde geitenkaas

Gegratineerde geitenkaas, tomaten, basilicum, gesnackte forel, croutons, honingvinaigrette met mosterd

21,30

Gekrulde andijvie met spekjes

Gekrulde andijvie met spekjes, appelen, ciderazijn, kroket van Hervekaas en jenever, krokante ei

21,30

 

NAGERECHTEN

Crème brûlée

Crème brûlée met Voeren’s honing, gewokte aardbeien met basilicum, zwarte chocolade ijs

11,50

exotic

Exotische nagerecht met witte chocolade

11,50

café liégeois

« Café liégeois » op wijze Raph Cook’s

11,50

macaron

Macaron XXL, rijstpap met vanille, frambozen, verbena coulis

11,50

Oufti !

Bananenmousse en knapperige chocolade, zoals een « oufti »,
zwarte chocolade ijs
 

11,50

• VOORGERECHTEN

Garnaalkroketten

Huisgemaakte grijze garnaal- en rivierkreeftkroketten , zure room, gefrituurde peterselie

14,80

Feuilleté

Feuilleté 3 smaken, mix van garnalen, rivierkreeften en jakobsschelpen, wasabi mayonaise, mierikswortel

18,80

Hondschaaibeignet

Hondschaaibeignet, lime taboule, guacamole, krokante ananasplakje

17,80

kabeljauw – zalm

Kabeljauw, huisgerookte zalm, groentenfrietjes met parmezaan, rode biet espuma

17,80

kalfszwezerik

Kalfszwezerik, getruffeld ham, toast met paddenstoelen, gekonfijte look, gepocheerd ei

17,50

SNACKS

burger – 1 of 2 stukken

bergkaas en gerookte spekjes, ijsbergsla, tomaat, augurk, geroosterde ajuin, saus van&‘t huis

14,80 / 19,80

balletje « Boulet Liégeois »

Balletje op luikse wijze met frietjes en sla van‘t huis

14,30

CROQUE-MONSIEUR –

1 of 2 stukken

Tosti met Val Dieu kaas en ham van Aubel

9,30 / 14,80

tomaat garnaal

1 of 2 stukken

Duo van tomaten met grijze/roze garnalen, frietjes, sla

15,30 / 19,30

provenCaalse bruschetta met

– gamba’s rostis, huisgemaakte tartaarsaus, rauwkost, pesto
– iberische ham, rauwkost, peper mayonaise

17,80/18,80

PASTA

penne « a la provencale »

Penne met provencaalse saus, tomaten, bieslook, parmezaan (vegetarish gerecht)

17,80

pesto tagliatelle

Tagliatelle met tomatenpesto, gevogelte, spekjes, gambas, tomaten, bieslook, parmezaan

19,80

VLEES

Steak bleu des prés (300g)

Biefstuk van «Bleue des prés» (belgische ras), frietjes, sla

25,00

Ierse entrecôte

Ierse entrecôte, frietjes, sla

35,00

Ribstuk van « fassona »
(1,1 kg)

Saus naar keuze : peper, champignons, bearnaise

“Di Fassona” : de Piemontees rundras levert een hoge vleeskwaliteit : de fijne vleesdraad staat garant voor een erg malse kwaliteit van het vlees. De runderen hebben een goede bespiering over het gehele lichaam, weinig vet aanzet en is cholesterolarm.

58,00

Iberische varken

Gegrilde kotelet, gefrituurde peterselie,  linzen met vinaigrette, farms frietjes, Bearnaise saus met uien en bacon

25,50

Lamsfilet

Runder ossenhaas, bordelaisesaus, gestoofde groenten, röstis

29,50

Eend

Eendenborst met honing, wok met groenten en noedels, sesam saus,
uien en koriander

25,50

Kipfilet

Kipfilet met “Troufleur” aas gvud, gekaramelseere tomate, koriander, gesmoorde appel en aardappel

25,50

VISSEN

Zeebar

Op de huid gebakken zeebarsfilet, mosselen, gnocchis, tuinbonen, espuma van waterzooi creme

25,50

Gegrilde snoekbaars

Gegrilde snoekbaars, dauphine aardappelen met amandelen, basilicum saus, tempura van groenten

25,50

Schelvis

Zeeduivelfilet, mousse van waterkers, witte saus, sjalot, zandwortel

26,50

• TEA ROOM •

van 14u30 tot 18u00

Stukje taart van de dag + ijs + koffie/thee

6,50

Stukje taart van de dag + ijs

4,50

Chocolade mousse, crème anglaise, amandelmelkijs

6,50


SLA

Gegratineerde geitenkaas

Gegratineerde geitenkaas, tomaten, basilicum, gesnackte forel, croutons, honingvinaigrette met mosterd

20,80

Gekrulde andijvie met spekjes

Gekrulde andijvie met spekjes, appelen, ciderazijn, kroket van Hervekaas en jenever, krokante ei

20,80

 

NAGERECHTEN

Crème brûlée

Crème brûlée met Voeren’s honing, gewokte aardbeien met basilicum, zwarte chocolade ijs

11,50

exotic

Exotische nagerecht met witte chocolade

11,50

Macaron

Macaron XXL, rijstpap met vanille, frambozen, verbena coulis

11,50

Abrikoos

« Café liégeois » op wijze Raph Cook’s

11,50

Oufti !

Bananenmousse en knapperige chocolade, zoals een « oufti »,
zwarte chocolade ijs 

11,50

• HET KINDER MENU •

GERECHTEN

vol-au-vent, appelmoes, frietjes en sla

10,50

Hamburger, frietjes en sla

12,50

Balletje op luikse wijze met frietjes en sla van ‘t huis

10,50

Penne op provençaalse wijze

11,50

NAGERECHTEN

Dame blanche

6,50

Chocolademousse

6,50

Ijs bol

1,50

•